Spraakmakend Mediahuis

Mediahuis de Leeuw

Sinds 1 september 2017 is Arnhem een nieuw bedrijf rijker. Samen met 3 andere compagnons ben ik (Arnoud van Dijk, eigenaar van Theater de Leeuw) een nieuw bedrijf gestart; Mediahuis de Leeuw.

 

Marketing

Arnoud van Dijk

Arnoud van Dijk

achter de schermen

achter de schermen

Mediahuis de Leeuw is een jong, verfrissend en vernieuwend mediabedrijf op het gebied van (video)Marketing, Mond-tot-mond-reclame, Coaching en Film. Onder het dak van Theater de Leeuw, weet het Mediahuis een bijzondere invulling te geven aan marketing. De combinatie tussen coaching, mond-tot-mond-reclame en videomarketing blijkt een gouden greep. Zeker vanwege de aanwezige expertise in het bedrijf. Een groeiend aantal klanten hebben deze nieuwe combinatie al mogen ervaren en zijn erg positief over de uitslag.

Film zegt meer dan duizend woorden.

Sterker nog; film/video blijkt zelfs de meest effectieve vorm van marketing te zijn. Zeker als je de boodschap helder weet te formuleren voor jouw doelgroep.
Dat is precies waar Mediahuis de Leeuw je mee kan helpen.

personal-2923048_1920.jpg

Waarin kan Mediahuis de Leeuw je helpen?

Beeldmerk Mediahuis met tekst.jpg

Het Mediahuis kan je, door middel van coaching, helpen je product, je boodschap of je plan helder in kaart te brengen, zowel voor jezelf, als voor je klanten. Daarnaast helpen we je graag om je product zo helder mogelijk in beeld te brengen bij je klanten. Dat kan op diverse manieren, maar film/video heeft onze voorkeur. Uiteraard begeleiden we je daarna met het maken van een strategie, om je bedrijf nog effectiever op de kaart te zetten, door meerdere vormen van marketing toe te passen op je product. 

Alleen Marketing?

sony-center-405775_1920.jpg

Het gaat ons niet alleen om marketing. Je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons terecht als je iets tofs wilt maken, zoals een film of videoregistratie, videoclip, muziekopname, website of zeg het maar. Door onze expertise zijn we in vele markten thuis.

 

Iets voor jou?

Laat het ons weten waaraan jij zit te denken en waar wij je mee kunnen helpen. Niets is te gek voor ons. Tot snel.

 

Arnoud van Dijk