De beste marketing is een sterk verhaal

Mediahuis de Leeuw combineert het maken van films met belangrijke marketingkennis. Zo kun je onze expert Lidwina inhuren als jouw bedrijfscoach. Daarnaast zijn wij een volledig marketingbureau. Bij alle diensten die wij leveren gebruiken wij onze unieke kennis van mond-tot-mondreclame en storytelling: het maken van een sterk verhaal.

Het team van Mediahuis de Leeuw zorgt voor marketing met een sterk verhaal.

Het team van Mediahuis de Leeuw zorgt voor marketing met een sterk verhaal.


Een greep uit onze marketingdiensten

Visueel superieure website
Wij hebben veel ervaring met websites en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsverhaal er zo sterk mogelijk vanaf spat. Je krijgt niet alleen een prachtige website, maar ook professioneel communicatieadvies. Inclusief domeinnaam, ontwerp en service.     
€ 1.000,-

Betoverende teksten
Optimaal voor SEO en conversie. Tekstschrijven is een vak apart. Gelukkig beheerst Lidwina dit tot in de puntjes. Zij weet als geen ander jouw verhalen te vertellen!
Vanaf € 500,-

Creatieve ontwerpen
Ook voor design ben je bij Mediahuis de Leeuw aan het juiste adres. Denk aan een prachtige huisstijl met logo of een folder met teksten.
Wij weten jouw bedrijfsverhaal in beeld te vatten!
Vanaf € 1.000,-

Schitterend beeldmateriaal
Wij geloven in de kracht van sterke beelden. Voor jouw website en andere communicatie uitingen is het belangrijk om de juiste beelden te kiezen en te maken. Want één beeld zegt meer dan duizend woorden!
Vanaf € 300,- (incl. fotoshoot)

Campagne Vuurwerk
Wij bedenken samen met jou een spraakmakende campagne en zetten die vervolgens uit. Al onze campagnes zijn optimaal voor mond-tot-mondreclame.
Dat is wat wij willen bereiken voor jouw bedrijf!
Inclusief elementen als strategie, film, social media, folder en webpagina’s:    € 10.000,-

Succes op social media
Lidwina heeft jarenlange ervaring op het gebied van sociale media en contentmarketing. Zij leert je de kneepjes van het vak. Samen met Lidwina bedenk je een sociale media strategie die bij jou past. We maken jouw kanalen op orde en zetten een systeem op. Ook gaan we berichten (content) bedenken en evalueren.
Bij social media is het wel heel fijn om begeleiding te krijgen. Iemand die meekijkt en ervoor zorgt dat u er het beste uithaalt wat erin zit.
Strategie, kanalen en content:     € 500,-

Vuurwerk.jpg