Registratie van voorstellingen & evenementen

Als organisatie van feestavond Renswoude Musica hebben wij Mediahuis De Leeuw gevraagd om meervoudige cameraregistratie te verzorgen. Het concert is met drie camera’s in beeld gebracht. Middels live regie waren de beelden op grote schermen te zien in de zaal. Daarnaast zijn alle geschoten beelden opgenomen, waardoor er achteraf een DVD van gemaakt kon worden. Het concert is op leuke en creatieve manier in beeld gebracht. Ook de samenwerking en het contact verliep fijn en snel. Mochten we in de toekomst weer een groots concert organiseren, dan zullen we zeker weer een beroep doen op Mediahuis De Leeuw.

Bedrijfsfilms voor ondernemers
(ZZP / MKB / Horeca)

Voor Restaurant Het Prentenkabinet maakten we een video die de karakteristieke sfeer van het eeuwenoude pand prachtig weer geeft. 

Video's voor het onderwijs

Wij worden vaak gevraagd door onderwijs(instellingen) om video's te maken.
Dat doen wij met veel plezier!

“Mediahuis de Leeuw heeft voor Daltonbasisschool het Ravelijn in september 2017 een uitnodigingsfilmpje voor een speciale ouderavond gemaakt.
De samenwerking met de filmmakers van Mediahuis de Leeuw is zeer prettig verlopen. In een kort voorgesprek is de bedoeling van de video uitgelegd, de basistekst is aangeleverd en vervolgens zijn de filmmakers geheel zelfstandig met de leerlingen aan de slag gegaan.
Na de opname is de video dezelfde week nog aangeleverd.
Een aantal op- en aanmerkingen van mijn kant zijn netjes verwerkt.
Fijn ook om te merken dat de medewerkers van Mediahuis de Leeuw aan ‘nazorg’ doen, zodat ook problemen met de link direct konden worden opgelost.”
— Arjan Boll, Directeur Daltonbasisschool het Ravelijn

Artiestenvideo's

Deel jouw talent met de wereld! Laat bij ons jouw artiestenvideo maken, zoals zangeres Michelle Smit.

Filmproducties

Dit is de trailer van de film Julia van onze regisseur Frits! Dit project is een prachtig voorbeeld van jong talent de kans geven zich te ontwikkelen in wat zij het liefste doen. In samenwerking met o.a Mediahuis de Leeuw en Theater de Leeuw is deze film tot stand gekomen!

In opdracht van Stichting Schitterend produceert Mediahuis de Leeuw internetsoap Schitterend. Seizoen 1 van de serie staat online. Van seizoen 2 komt er elk kwartaal een nieuwe aflevering uit. Inmiddels is de première van seizoen 3 geweest. We zijn achter de schermen druk met de productie van seizoen 4. Zo doen we niet alleen iets moois voor de maatschappij... Maar doen we ook veel ervaring op en hebben we plezier.