Masterclass "Personal Branding"

Leer jezelf krachtig te profileren voor succesvol ondernemerschap!

Mond-tot-mondreclame is de grootste bron van klanten. Het werkt met name via ambassadeurs die jouw bedrijf aanbevelen bij hun netwerk. Maar wie is jouw grootste en meest belangrijke ambassadeur? 

Dat ben jij! 
Jij bent het gezicht van je bedrijf. Jij bent jouw eigen merk. Daarom is het belangrijk dat je op een authentieke manier de boodschap uitstraalt waar jij voor staat. Zowel in je kleding, als in je handelen en in je communicatie met anderen kom je dan geloofwaardig over. Dit werkt als een enorme boost voor jouw marketing!

Een krachtig boegbeeld 
Samen met “Branding the True You” heeft Mediahuis de Leeuw deze speciale Coach+ Sessie ontwikkeld om je te helpen een krachtig boegbeeld van je eigen bedrijf te zijn. Je kunt de masterclass boeken als aanvulling op het mond-tot-mondreclame coachingtraject met Lidwina, maar je kunt je er ook apart voor inschrijven.

Dank je wel Lidwina voor deze aanvulling op jouw coaching voor mond-op-mond reclame. Je maakt het op deze manier nog inzichtelijker, interessanter en waardevoller om vol voor mijn bedrijf te gaan!
— Gerda Warris - Massagepraktijk Gerda
2019, Infokaart, Ede.png

Deze CoachPlus Sessie kost 100 euro (excl. BTW). Inbegrepen zitten koffie & thee en iets lekkers. De Coach+ Sessie duurt iets langer dan een gebruikelijk consult bij Lidwina (120 i.p.v. 90 minuten). Er is een extra expert aanwezig (imago specialist Jeanine van Varik Houben) waar je van kunt leren. Daarnaast is het leuk dat je deze Sessie samen met andere deelnemers volgt. Er is gelegenheid om te netwerken en elkaar te inspireren.

Wees er snel bij, want we houden de workshop graag persoonlijk.
Daarom is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Knap hoe zij in een korte tijd je weten bewust te maken van je uitstraling en hoe je je kleurgebruik en kledingstijl kunt inzetten om krachtiger over te komen met je bedrijf. Aan de hand van gevarieerde en aansprekende werkvormen ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en ga ermee aan de slag. Een aanrader!
— Marianne Campen - Huiswerk Instituut Bennekom

Wat gaan we doen?

  1. Je gaat je bewust worden van jouw persoonlijke dynamiek. Aan de hand van een foto uit je kindertijd komt je kern tevoorschijn. Je kern is bepalend voor welke dynamiek bij jou past. Ben je iemand die graag verbindt of vooral daadkrachtig is? Of ben je iemand bij wie efficiëntie en zekerheid voorop staat? Of houd je van het ontdekken van nieuwe dingen? Kortom, je kern laat zien welke dynamiek bij jou past. Bij deze dynamiek horen een aantal eigenschappen. Deze eigenschappen gaan we in kaart brengen: jouw kernkwaliteiten. Het is belangrijk jouw kernkwaliteiten helder te hebben. Deze bepalen wat jou uniek maakt.

  2. Je gaat je bewust worden van je imago – de buitenkant. Hoe kom jij over op anderen? Aan de hand van onze imago-oefeningen ga je ontdekken of jouw uitstraling klopt met waar jij voor staat. Je gaat ontdekken hoe je jouw kernkwaliteiten in je uitstraling kunt laten zien. Zo laat je aan (potentiële) klanten zien hoe jij je onderscheidt! Jouw unieke meerwaarde wordt in beeld gebracht. Je zult je klanten fascineren. Ze kiezen bewust voor jou.

  3. Je krijgt inzicht in de psychologische taal van kleur. Welke kleuren kun je dragen om je doelen te bereiken? Iedere kleur spreekt een eigen taal. Je gaat leren hoe je met kleuren jouw persoonlijke uitstraling kunt versterken!

Kortom: na deze Coach+ Sessie ga jij met zelfvertrouwen de ruimte innemen die bij jou past. Je wordt op een authentieke manier het boegbeeld van jouw bedrijf. Maak gebruik van de kracht van personal branding!

JRF4410.jpg

Over Jeanine

Jeanine is branding & image consultant. Zij helpt ondernemers een plek te veroveren in de belevingswereld van hun doelgroep. Dit doet zij door hun unieke meerwaarde in beeld te krijgen. Zo onderscheiden zij zich en hun prospects en klanten kunnen hen beter vinden, zodat zij meer interessante opdrachten krijgen. Lees meer over Jeanine… 

Over Lidwina

Lidwina (Msc.) is gespecialiseerd in mond-tot-mondreclame. Zij houdt zich al tien jaar bezig met marketing, communicatie en media en heeft 3 diploma’s in haar vakgebied. Zij vindt het leuk om haar rijkdom aan kennis met jou te delen! Dit doet zij op de vriendelijke en enthousiaste manier die bij haar past. Lees meer over Lidwina…

Videostill 1.jpg
Bijzonder wat kleuren met je beroepsmatige en persoonlijke uitstraling doen. En hoe leuk is het als anderen mee kijken naar mijn bedrijf. Jeanine en Lidwina geven heldere en duidelijke adviezen om dit te implementeren in de praktijk!
— Ellen Vos - Ede Pedicure